Jordi van Maanen

Jordi van Maanen is scoren niet verleerd: driemaal raak

Een ruime zege voor het elftal van trainer Marco Meijer. Op sportpark Polanen was het team van DH Zuid West totaal niet opgewassen tegen een af en toe frivool aanvallend SC Monster.

Op het scorebord stond na 90 minuten een fraaie 7-1. Met tien punten uit vier duels gaat SC Monster aan de leiding in de 3e Klasse B.
Binnen zes minuten was het voor het eerst raak. Een hoekschop van Bryan Hogervorst, kopbal Jordi van Maanen en de rebound van dichtbij van Ruben de Groot: 1-0. Na een kwartier maakte Jordi van Maanen met zijn eerste treffer van het seizoen de 2-0 en na een half uur was het duel na de 3-0 van Jesper Warbout beslist.

Ongewijzigd spelbeeld

De tweede helft een ongewijzigd spelbeeld. Het centrale duo achterin (Keke Stam en Ruben de Groot) controleert de wedstrijd, doelman Willem-Jan Broch krijgt vrijwel geen bal en de backs (Jelle van der Arend en Vince Franken) blijven geconcentreerd heen en weer pendelen. Warbout (diepgang), Hogervorst (techniek) en Bink de Brabander (onverzettelijkheid) zorgen voor de balans op het middenveld.

Rechts voorin ontbrak de geblesseerde Thijme van der Arend, maar Emil Nieburg verving hem prima met enkele uitstekende voorzetten.

Ook vanaf de linkerflank (Ramon Bruers) was er voldoende aanvoer voor spits Jordi van Maanen, die met een hattrick de man of the match werd.

Ook Franken en Hogervorst hadden met treffers een aandeel in de zevenklapper op sportpark Polanen.