Trainer Marco Meijer kondigt vertrek aan bij SC Monster

Marco Meijer, bezig aan zijn vierde seizoen bij SC Monster, heeft het bestuur en technische commissie laten weten aan het einde van dit seizoen zijn verbintenis te zullen beëindigen. Meijer neemt een sabbatical om voor zichzelf meer ruimte te creëren voor privézaken en te benutten voor het verlengen van zijn trainerslicentie. Meijer kenmerkt zich als begaafd en toegewijde trainer. Zijn aanstaand vertrek wordt op sportpark Polanen als een verlies ervaren.

De gehele selectie en de staf zijn maximaal gemotiveerd om het hoogst haalbare te bereiken. Dat is mooi te constateren bij deze vroege aankondiging. 'We zijn Marco zeer erkentelijk voor zijn tomeloze inzet en bedanken hem voor de afgelopen seizoenen, wensen hem alle succes het lopende seizoen en in de toekomst.'

Op stoom

Op het complex Sportpark Vredenburch in Rijswijk was SC Monster bij Te Werve de betere ploeg. In de eerste helft waren er voldoende kansen om afstand te nemen van Te Werve om van het tweede deel een formaliteit te maken. Jurgen Warbout was op stoom. Hij nam in een tijdsbestek van twee minuten 0-1 en 0-2 voor zijn rekening. Vooral het tweede doelpunt was goed uitgespeeld. Vanaf de linkerkant verschalkte Warbout de keeper van Te Werve in de lange hoek. Het eerste doelpunt was een bekeken schuiver van rond de 16 buiten bereik van de doelman.

In de tweede helft mikte Te Werve eerst op de paal en verzilverde daarna een vrije trap, toegekend door Louis Wagner, die vond dat Jari Baggerman de bal te lang in de handen hield. Thijme van de Arend tekende voor 1-3 en een treffer in eigen doel leverde 1-4 op. Te Werve had in de slotfase met 2-4 het laatste woord.