Aan steunbetuigingen geen gebrek voor SC Monster.

Lyra accepteert nederlaag tegen beter koploper SC Monster

Lyra verloor de kraker op Polanen met 3-1 van koploper SC Monster. De achterstand op de nummer één liep zo op tot zes punten voor Lyra. SC Monster meende de borst te moeten natmaken met twee krakers op een rij in het vooruitzicht. De eerste horde op Polanen was Lyra, de nummer twee van de ranglijst. Van Lyra had SC Monster uiteindelijk niet veel te duchten.
SC Monster begon overdonderend aan de wedstrijd en al in de derde minuut wist SC Monster door Jordi van Maanen te scoren: 1-0.

Keeper Joey Boom van Lyra moest een aantal goede reddingen verrichten om erger te voorkomen. Nadat Jonathan van de Schee de buitenkant van de paal had geraakt, kwam Monster op een 2-0 voorsprong door Jesper Warbout en kwam Lyra voor een hopeloze opgave te staan. Kort na rust werd het conform het spelbeeld 3-0 en scoorde opnieuw Van Maanen. Met een treffer in eigen doel van Ruben de Groot kwam de eindstand op het scorebord.

SC Monster zette zo de zegereeks voort en was een erg lastig af te stoppen ploeg. Naaldwijk moet breken met een traditie om succes te boeken. Het won na de fusie nog nooit op Polanen.