Meer dan de gelijkmaker bejubelen zat er niet in tegen Lyra, waar met 3-1 werd verloren.

SC Monster levert ongeslagen status op De Zweth in bij Lyra

In de derde klasse B raakte koploper SC Monster de ongeslagen status kwijt. De formatie van trainer Marco Meijer verloor met 3-1 bij gastheer Lyra, dat door de zege uitzicht mag houden op deelname aan de nacompetitie promotie.
SC Monster wist een groot aantal kansen niet te verzilveren, kwam nog wel op 1-1, maar ging onderuit, omdat het defensief slordig was. Een gretig Lyra profiteerde er dankbaar van.

Wat ging er mis ? Misschien was de snel en ook gemakkelijk gegeven strafschop in de 5e minuut na een vermeend foutje achterin wel bepalend voor de wedstrijd.
Er zijn nog 85 minuten om het goed te maken en als je voelt dat je beter bent denk je wellicht het komt wel goed.

Helaas voor SC Monster liep het anders. Achterin slopen er regelmatig foutjes in en voorin werden de mooiste kansen gemist of zat het gewoon tegen toen Jordi van Maanen echt leek te scoren maar de scheidsrechter anders besliste.

Rap na de hervatting vond Thijme van der Arend ploeggenoot Jordi van Maanen die goed teruglegde op Jesper Warbout die van dichtbij afrondde: 1-1.

Het leek het startsein voor een volgende zege voor de koploper. Het verliep na het morsen van diverse kansen anders met 2-1 in de omschakeling en 3-1 na een fout van de doelman.