Jurgen Warbout was een kwelgeest voor tegenstander Naaldwijk.

Champagne kan koud worden gezet na zege op VV Naaldwijk

'Wat een wedstrijd, wat een sfeer, wat een linksbuiten.'

De clubwatcher van SC Monster vatte het regioduel tussen Naaldwijk en SC Monster in de eerste zin van zijn verslag prima samen.

Nadat SC Monster de eerste nederlaag van het seizoen slikte bij Lyra deed de koploper van de 3e klasse B wel goede zaken door de lastige uitwedstrijd bij VV Naaldwijk met 1-4 te winnen.

Al na 8 minuten kwam SC Monster op voorsprong door Jurgen Warbout en controleerde daarna de wedstrijd.
Na ruim een half uur kwam de thuisploeg uit het niets op gelijke hoogte door een doelpunt van Randy van Schelt. Lang kon VV Naaldwijk hier niet van genieten, want niet veel later maakte Vince Franken de 1-2.
Na rust nam Monster afstand van vv Naaldwijk. Na een enorme verdedigingsfout was het wederom Jurgen Warbout die keeper Jeffrey Wubben in een één-op-één situatie omspeelde en beheerst de 1-3 aantekende. Naaldwijk liet de moed niet zakken en ging op zoek naar de aansluitingstreffer. Het was echter keeper Willem-Jan Broch die dit met een geweldige redding wist te voorkomen. Vlak voor tijd wist Jordy van Maanen uit wederom een voorzet van Jurgen Warbout koppend de 1-4 aan te tekenen en was het verzet van Naaldwijk definitief gebroken.