Het ZwangerschapsEvent wordt georganiseerd door Daadkracht Fysio, Yogastudio Vie, Van Mil Osteopathie en Lijfstijl Diëtisten.
Het ZwangerschapsEvent wordt georganiseerd door Daadkracht Fysio, Yogastudio Vie, Van Mil Osteopathie en Lijfstijl Diëtisten. (Foto: PR)

ZwangerschapsEvent biedt inspiratie

Op 17 juni wordt het ZwangerschapsEvent gehouden bij Yogastudio Vie in Poeldijk. Het event biedt aanstaande moeders inspiratie op het gebied van voeding, leefstijl en beweging voor, tijdens en na hun zwangerschap. 

Hoewel elke zwangerschap anders is en ieder lichaam andere behoeften heeft, kan de focus soms worden gelegd op wat er niet 'mag' tijdens de zwangerschap. Het ZwangerschapsEvent wil dit perspectief omdraaien en aanstaande moeders inspireren vanuit een basis van vertrouwen in zichzelf.

Het evenement biedt diverse workshops, geleid door professionals op het gebied van voeding, leefstijl en beweging. Zo zal een diëtiste deelnemers meenemen in het belang van de juiste voedingsstoffen en aanvullende suppletie voor zowel moeder als kind. De waarde van osteopathie en verlichting die het kan geven bij het vastzitten in bepaalde structuren wordt toegelicht door Van Mil Osteopathie. Yogastudio Vie zal de essentie van bewegen en de invloed van de adem op het veranderende lichaam van de moeder bespreken, om zo het vertrouwen op intuïtie en mindset te vergroten.

Ook wordt er begeleiding geboden door fysiotherapeuten en bekkenfysiotherapeuten om de houding te verbeteren en de invloed van buikspanning en spanning van de bekkenbodemspieren te bespreken. 

Aanmelden voor het evenement kan per e-mail naar info@daadkrachtfysio.nl. Het ZwangerschapsEvent wordt georganiseerd door Daadkracht Fysio, Yogastudio Vie, Van Mil Osteopathie en Lijfstijl Diëtisten.