Verbirch was een prima gastheer in de kraker tegen SC Monster en kan de kampioen volgen naar de tweede klasse als de nacompetitie met succes wordt afgesloten.
Verbirch was een prima gastheer in de kraker tegen SC Monster en kan de kampioen volgen naar de tweede klasse als de nacompetitie met succes wordt afgesloten. (Foto: Danny Ploegaert)

Verburch is ook al bezig met het volgend seizoen

Poeldijk - De entourage rond de wedstrijd Verburch-SC Monster (0-2) was geweldig. Op de website bedankt de selectie iedereen die heeft meegeholpen om van 13 mei een mooie dag te maken. Het kampioenschap ging naar SC Monster, maar Verburch kan promotie eveneens afdwingen in de nacompetitie.
Achter de schermen is Verburch al aan de slag voor volgend seizoen en heeft nieuwe aanwas binnen.

Vince van Egmond is vanaf seizoen 2023-2024 voetballer van Verburch. De 24-jarige Van Egmond komt van VELO. Hij heeft er mooie momenten beleefd zoals het kampioenschap met VELO-2, samen met zijn broers.  De rechtsbenige middenvelder wil graag belangrijk zijn voor Verburch en niet geheel onbelangrijk: plezier hebben in Poeldijk. Promoveren naar de 2e klasse is zijn doel, al kan die stap ook deze voetbaljaargang al worden gezet.


Max Spilker komt volgend seizoen de selectie van Verburch versterken. Spiker is 24 jaar en komt van VELO. Daar beleefde hij als hoogtepunten kampioenschappen in de jeugd en met het 2e elftal van VELO. Als linksbenige rechtsbuiten is het zijn ambitie om met Verburch in de tweede klasse te gaan voetballen. Een goede match dus met de vereniging en staf van de Verburch selectie die deze ambitie eveneens hebben.

Danny de Wit is 24 jaar en komt aankomend seizoen ook de selectie van Verburch versterken. Hij heeft inmiddels al een aardig CV als het gaat om verenigingen waar hij eerder voor uitkwam met het rijtje: Haaglandia, Laakkwartier, DHC, Forum Sport, VELO, Westlandia, RKAVV en Die Haghe. Zijn hoogtepunten uit deze rijke historie zijn de landskampioenschappen in de jeugd van Westlandia. Hij kan in de achterste linie op meerdere posities uit de voeten en hij heeft zich aangeleerd om ook met links te kunnen voetballen terwijl zijn voorkeursbeen rechts is. Plezier in het voetballen is voor De Wit eigenlijk het belangrijkste. Dat was hij de laatste tijd een beetje kwijt was.


Oude bekende Baris Dogrusoz speelt volgend seizoen eveneens weer in het oranje shirt van Verburch. Voor Het voelt voor Dogrusoz als thuis komen. Hij speelde in het verleden al langere tijd voor Verburch. heeft gevoetbald. Baris op iedere positie in de aanval inzetbaar. De rechts benige aanvaller koos vanwege de uitgesproken ambitie voor Verburch en hij kijkt uit naar de voor hem bekende prima sfeer aan de Arckelweg.