Naaldwijk is blij met de gelijkmaker van Jordy van Calsteren, tweede van rechts.

Moeizame remise voor Naaldwijk

Spanning bij Naaldwijk en Houtwijk omdat er belangen op het spel stonden om ook volgend seizoen verzekerd te zijn van een plaats in de derde klass. Naaldwijk kreeg direct een kans om de score te openen, maar Danny Niël wist niet te scoren. De wedstrijd vervolgde zonder dat beide ploegen echt gevaarlijk werden.

De tweede helft was niet veel beter dan de eerste, al probeerde Naaldwijk meer energie in de wedstrijd te steken. Kansjes waren er nu aan beide kanten, maar de voor Naaldwijk debuterende doelman Frank van der Geer (Jeffrey Wubben was de dag ervoor getrouwd en daardoor afwezig) was bij de les. Zijn belangrijkste redding was na een vrije trap van Houtwijk. De bal werd knap laag uit de hoek getikt door Van der Geer. Naaldwijk dook wel op in de zestien van Houtwijk, maar de doelman van de gasten kwam niet in gevaar. Alles leek op 0-0 uit te lopen, maar het pakte anders uit. Naaldwijk claimde tevergeefs een achterbal, Houtwijk bract de bal voor het doel en opende de score: 0-1.

Naaldwijk moest nu aan de bak om minimaal een punt binnen te halen. De hardwerkende Danny Niël forceerde een vrije trap voor Naaldwijk op de rand van de zestien. Aanvoerder Jordy van Calsteren ging achter de bal staan en krulde deze op een schitterende manier over de muur de kruising in: 1-1 in de slotminuut. In de blessuretijd golfde het spel even op en neer, maar gescoord werd er niet. Een moeizaam punt voor Naaldwijk dat zich volgende week thuis Zuid West Den Haag definitief veilig moet zien te spelen.