Roy van Beek (middem) opende de score tegen Nieuwenhoorn.

Revanche met dezelfde cijfers

Na drie nederlagen op een rij won FC 's-Gravenzande met 3-1 van Nieuwenhoorn. De Westlanders revancheerden zich met dezelfde cijfers als in het heenduel. FC 's-Gravenzande sloot toen met tien man af.
In de 9e minuut was het al raak: een steekpass van Bram Sommeling kwam bij Roy van Beek die doelman Mike van de Wijngaart kansloos liet: 1-0. Een minuut later stond de 2-0 al op het scorebord. Op aangeven van Yuri Westhoff werkte Rick Boers de bal in het doel. Er volgde een golf van aanvallen op het doel van Nieuwenhoorn, maar de thuisploeg verzuimde om de gastploeg op een grotere achterstand te zetten.
Ook in de tweede helft een veel beter FC 's-Gravenzande, dat kansen kreeg om de score verder op te voeren. Een treffer viel wél aan de andere kant. Bij de eerste de beste uitval van Nieuwenhoorn in de tweede helft bracht Melvin Winterberg de spanning met 2-1 terug. Drie minuten voor tijd raakte invaller Frank Broos de paal. Vanaf de stiip maakte Broos even later toch 3-1.