Vragen over Molenstraat Monster

De fractie van Westland Verstandig heeft het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Westland vragen gesteld over de in hun ogen onveilige situatie in de Molenstraat in Monster.

"De Molenstraat in Monster tussen de molen en de Burgemeester Kampschöerstraat is sowieso slecht bestraat, maar er gebeuren diverse malen per maand zelfs ongevallen doordat aan rechts opkomend verkeer uit de zijwegen geen voorrang gegeven wordt en degene die uit die zijwegen komt er wel op rekent dat hij voorrang heeft. Dit is een onwenselijke situatie en in feite zou de Molenstraat voorrang gegeven dienen te worden ofwel een en ander dient veel duidelijker te worden aangegeven door bebording", zo laat fractievoorzitter Peter Duijsens weten.


Duijsens vraag of het College bereid is om de situatie in de Molenstraat te bezien en maatregelen te nemen dat ongevallen ten gevolge van het geen voorrang geven van één van de zijwegen niet meer gebeuren door ofwel de verkeerssituatie te wijzigen en de Molenstraat tot voorrangsweg te bestempelen, ofwel met bebording heel duidelijk aan te geven dat die zijwegen voorrang hebben?