24 juni uitgebreide Markt aan Zee

De tweede editie van Markt aan Zee  in Ter Heijde werd opnieuw een succes. Het was te verwachten dat het met het Pinksterweekend wat minder druk zou worden qua aantal kramen en publiek, maar dat is geweldig meegevallen. Het was prachtig weer en het was gezellig druk, waarbij de band Sixty Five and More haar medewerking verleende.

Uitgebreider

Dat bracht een heerlijk sfeertje. De volgende Markt aan Zee op zaterdag 24 juni belooft een hele drukke te worden. Een flink aantal kraamhouders heft zich aangemeld en er worden weer tal van zelfgemaakte spulletjes aangeboden. De Markt begint op 9.30 uur. Tijdens de Markt wordt voor een achtergrond muziekje gezorgd. 

Aansluitend aan de Markt zullen vanaf 13.00 uur tot 17.00 uur verschillende bandjes optreden.: om 13.00 uur After Midnight, om 15.00 uur zingt Lesley sings Presley en Highway 48 neemt vanaf 16.00 uur de afsluiting voor haar rekening.

Anders ingericht

Vanwege het uitgebreide programma zal de Markt anders worden ingedeeld. De van Luijkstraat, die afgesloten is, zal worden ingericht met Marktkramen en het plein zal, naast enkele kramen, voornamelijk worden ingericht als terras en er zal voor de bandjes ook een podium worden geplaatst.