Sportclub Monster kwam niet verder dan een gelijkspel bij KMD.
Sportclub Monster kwam niet verder dan een gelijkspel bij KMD. (Foto: MFH-Design)

Ruime winst Verburch

In Wateringen hield KMD Sportclub Monster op een 1-1 gelijkspel. De koploper verspeelde voor de vijfde keer dit seizoen punten. Verburch veegde de vloer aan met Zuid West DH. Vince van der Knaap scoorde maar liefst acht keer.

SC Monster morst punten

Tekst: Roland van der Linden Haaglandenvoetbal.nl

Op eigen veld kwam KMD halverwege de eerste helft op voorsprong tegen lijstaanvoerder Sportclub Monster. Een vrije trap van Jesse de Waard kwam terecht bij Daan van Zuilen, die de 1-0 het doel in werkte. Sportclub Monster herpakte zich snel van de tegenslag. Twee minuten later was Jurgen Warbout verantwoordelijk voor de gelijkmaker: 1-1. In het vervolg van het duel werd er niet meer gescoord.

Zuid West DH – Verburch

Verburch klom naar een tweede plaats na een overtuigende 0-11 overwinning op Zuid West DH. Al na drie minuten spelen opende Vince van der Knaap de score. Het duurde tot de 23e minuut tot Van der Knaap weer het net vond. Daarna ging het snel en liep de score tot aan de rust op naar 0-7. Na een treffer van Miquel van Dijk scoorde Van der Knaap een zuivere hattrick. De 0-7 kwam op naam van Tim Uitvlugt. In de tweede helft ging Verburch lustig door met scoren. Met zijn tweede zuivere hattrick zorgde Van der Knaap voor een 0-10 stand. Ference van der Berg nam het slotakkoord voor zijn rekening: 0-11.