Afbeelding

Evenwicht op De Strijphorst tussen SV Honselersdijk

en VELO

Net als eerder dit seizoen in Wateringen leverde het duel in de eerste klasse tussen SV Honselersdijk en VELO geen winnaar op. Het werd opnieuw 2-2. Een resultaat wat in overeenstemming was met het wedstrijdbeeld en tot tevredenheid stemde in beide kampen. VELO zag de achterstand op koploper DSO oplopen en Honselersdijk moet nog vol aan de bak om zich in veiligheid te spelen.


Vierdedivisionist FC 's-Gravenzande had een weekeinde vrijaf en kwam gisteravond in actie tegen RKAVV, een wedstrijd in de achtste finale van het toernooi om de districtsbeker. Als het de 's-Gravenzanders lukt om zich bij de laatste vier te spelen, dan is plaatsing voor de voorronde van de KNVB Beker gerealiseerd.

Ook vierdedivisionist Westlandia is hiervoor net als FC 's-Gravenzande nog in beeld. De Naaldwijkers kwamen gisteravond in actie tegen Forum Sport. In Meppel hield Westlandia zaterdagavond de 2-3 marge op het moment van staken overeind. Voor 23 minuten voetbal werden er voor de tweede keer 380 kilometer per bus afgelegd.


Derdeklasser SC Monster had op eigen veld tegen Laakkwartier geen moeite om de ongeslagen status overeind te houden en schreef overwinning nummer 13 bij in een serie van 17 wedstrijden.

Poulegenoot Lyra won voor de vijfde keer op een rij en is de eerste achtervolger van SC Monster op ruime afstand. Lyra won met 2-0 op De Zweth van regiogenoot KMD.


Het Westlands Elftal van trainer Barry de Man komt op dinsdag 8 augustus in actie tegen vierdedivisionist Westlandia op sportpark De Hoge Bomen in Naaldwijk.
Het bestuur van de FeVoWest zoekt voor zaterdag 5 augustus 2023 nog een tegenstander.