Valentijnsontbijt MVO Westland

Op dinsdag 14 februari 2023, tijdens het Valentijnsontbijt, worden ondernemers uitgedaagd om de grote maatschappelijke opgaven in Westland (versterking economie, de energietransitie en gebiedsontwikkeling terrein Floragebied) om te zetten in concrete (SROI-) projecten voor mensen die wat hulp kunnen gebruiken bij het vinden van werk.

Daar kunnen zij inspiratie opdoen door concrete best SROI-practices. En ter plekke meedenken én doen aan het SROI-programma Sociaal Traineeship Westland waarin bedrijven en mensen met elkaar kunnen kennismaken. Dit alles begeleid door de specialisten van Patijnenburg. Zo kunnen we gezamenlijk waarde toevoegen aan zowel het Westlandse bedrijfsleven als de maatschappij.

Netwerkmoment

Het ontbijt is van 7.00 tot 7.30 uur. Daarna volgt het inhoudelijk programma van een uur en de aftrap van het project Social Traineeship Westland door Kernteam Publiek-Private Samenwerking Westland. Aansluitend is er tot 9.00 uur een netwerkmoment.

Belangstellenden kunnen zich aanmelden via info@mvowestland.nl of via www.mvowestland.nl.

MVO Westland zet zich voor en met werkgevers in om mensen die aan de zijlijn van de arbeidsmarkt staan aan de slag te laten gaan. Wij ondersteunen werkgevers met maatwerk dienstverlening bij deze vorm van maatschappelijk verantwoord ondernemen. MVO Westland heeft ruim 160 partnerbedrijven.