Afbeelding

Eerste clean sheet van dit seizoen voor Westlandia (zo) op De Hoge Bomen

Doelpuntenmaker Dinand Kuhn heeft op de foto de felicitaties van Sem Nijbacker al te pakken en Jeremy van Uunen en Zion Valies zijn onderweg naar Kuhn, die met zijn zeven treffer van het seizoen de tussenstand in het thuisduel tegen SJC naar 2-0 tilde. Aanvoerder Desley Bransen had de score na rust geopend en invaller Peter Cedeno tekende voor de 3-0 eindstand. Het betekende voor de vierde divisionist de eerste clean sheet van het seizoen en de derde in totaal. De Naaldwijkers liepen twee punten in op koploper HBS, dat 2-2 overeen kwam met Hoogeveen. Westlandia staat er prima voor in de wedstrijdenreeks om de tweede periodetitel. Rkvv Velsen (uit) en RKAVV (thuis) zijn de resterende duels naast het restant tegen Alcide bij een 2-3 voordelige tussenstand voor Westlandia.

Vierdedivisionist FC 's-Gravenzande ging niet alleen met 4-1 onderuit bij koploper Kloetinge, maar zag ook Rick Boers met een rode kaart voortijdig naar de kant gaan.


Derdeklasser SC Monster had op sportpark Polanen de handen vol aan Duindorp SV, bleef ongeslagen, maar leverde met 2-2 wel winstpunten in. Op de eerste speeldag stond er evenees 2-2 op het scorebord. Ook Naaldwijk wist de formatie van Marco Meijer met 2-2 in bedwang te houden. Met 1-2 in blessuretijd door Duindorp leek de eerste nederlaag aanstaande, maar het laatste balcontact van de wedtrijd leverde door Jordi van Maanen toch nog een remise op.

Het gaat eersteklasser SV Honselersdijk momenteel voor de wind. Met een 4-1 zege op De Strijphorst tegen HVV werd de reeks van ongeslagen duels tot vijf verlengd. Poulegenoot VELO ging verrassend met 3-2 onderuit tegen VUC. De Wateringers verzuimden zo te profiteren van het verlies van koploper Die Haghe. 


In de vierde klasse E bleef Maasdijk voor de zesde wedstrijd op een rij ongeslagen.