Maasdijk:ongeslagen reeks nu zes

Maasdijk verlengde de reeks van ongeslagen duels tot zes met een 3-1 thuiszege op RVV Schiebroek. Trainer Dennis van den Steen was zijn avontuur bij Maasdijk gestart met een 0-1 zege op de tegenstander van zaterdag.

De score werd geopend door René van der Lee, die een voorzet van links tegendraads inkopte. Doelman Lars Beenman kreeg niet te veel te doen en moest éénmaal stompend ingrijpen. De verdediging van Maasdijk stak in goede vorm en gaf geen kansen weg

In de tweede helft werd de voorsprong snel verdubbeld door Kevin van den Berg die met een uitstekende kopbal voor 2-0 zorgde. Hieraan vooraf ging een mooie aanval van Maasdijk met als laatste deel een voorzet op maat van Robin van den Ende, afgemeten op het hoofd van Van den Berg.

Veilige tussenstand

Invaller Jack Gardien bracht Maasdijk op een veilige tussenstand van 3-0 met een prachtig schot, buitenkantje rechts. De tegentreffer van RVV Schiebroek was alleen van waarde voor statistici en voorkwam de tweede clean sheet van Maasdijk in een thuisduel.

Om in de buurt te blijven van de topploegen van de afdeling mag Maasdijk zich zaterdag niet laten verrassen door Steeds Hooger. Aan de thuiswedstrijd bewaart Maasdijk met een 2-0 eindstand prima herinneringen.

Maasdijk gaat gedeeld aan kop in de wedstrijdenreeks om de tweede periodetitel. Concurrent Overmaas heeft een aanzienlijk beter doelsaldo.