donderdag 9 februari

Soof 3 bij Concordia Cultureel

Concordia Cultureel bekijkt op 9 februari de film Soof 3. Concordia Cultureel vraagt aan het eind van de avond een vrijwillige bijdrage. De aanvang is 20.00 uur. Gebouw Concordia is te vinden aan de Maasdijk 40 in Maasdijk. Zie ook www.concordiamaasdijk.nl.


zaterdag 11 februari

'Black Magic' tribute in Monster

Op 11 februari bestaat Blues aan Zee precies 22 jaar en dat wordt gevierd met het optreden de Peter Green Tribute Band. Tickets á € 15 zijn te koop via https://bluesaanzee.nl.De Noviteit is te vinden aan de Kloosterlaan 33 in Monster. Het optreden begint om 21.30 uur.

Workshop vilt

Op zaterdag 11 en zondag 26 februari geeft Anneke Zwolsman-Westing een workshop in de Hofboerderij in Wateringen. Deelnemers kunnen dan zelf een item in vilt maken onder haar leiding. De materiaalkosten bedragen € 7,50. Tussen 13.30 en 16.30 uur is er een vrije inloop. 


zondag 12 februari

Westlands Open Podium

Zondag 12 februari is er weer een Westlands Open Podium in de Hofboerderij in Wateringen. Dit keer treedt het vierkoppige Trio Clair-Obscur op. Het concert begint om 12.00 en duurt tot 13:00 uur. Entree bedraagt € 3,50 inclusief koffie en thee.

Change of Key in de Cultuurschuur

Op zondagmiddag 12 februari treedt Change of Key op in de Cultuurschuur in Monster. Change of Key speelt country en heeft al diverse malen opgetreden in de Cultuurschuur. De aanvang van het optreden is 16.00 uur, meer informatie en aanmelden via de muziek-agenda van www.cultuurschuur.nl.


woensdag 15 februari

Avond over stinzen- en voorjaarsbloeiers

Groei & Bloei Westland organiseert op woensdagavond 15 februari een presentatie over stinzen- en voorjaarsbloeiers voor in de tuin door Jos Ketelaar. De avond vindt plaats in een van de zalen van de Ontmoetingskerk aan de Anjerlaan 47 in Naaldwijk. De aanvang is 20.00 uur. Entree voor leden is gratis; niet-leden betalen € 4.


donderdag 16 februari

Historisch café met 100-jarige Phoenix

Ter gelegenheid van het 100 jarig bestaan van muziekvereniging De Phoenix wordt op donderdag 16 februari een historisch café gehouden in De Vang aan de Lange Spruit, naast basisschool De Kyckert. Het café begint om 20.00 uur. De toegang en de koffie zijn gratis. 

Nico Dijkshoorn in bieb Naaldwijk

Nico Dijkshoorn komt op donderdag 16 februari van 20.00 tot 22.00 uur in Bibliotheek Naaldwijk. De toegang bedraagt € 5 voor leden en € 10 voor niet-leden. Ga naar www.bibliotheekwestland.nl om je aan te melden.

Jouw evenement ook op deze agenda? Meldt het aan via rodi.nl/westland!