De specialisten van Vitrona nemen hun klanten graag mee in de mogelijkheden voor hun persoonlijke situatie.
De specialisten van Vitrona nemen hun klanten graag mee in de mogelijkheden voor hun persoonlijke situatie. (Foto: Vitrona)

Overkapping inspiratiedagen bij Vitrona Naaldwijk

Op vrijdag 10 en zaterdag 11 maart is iedereen  van harte welkom bij Vitrona Naaldwijk voor de Overkapping Inspiratiedagen. Onder het genot van een hapje en een drankje kan men kennismaken met de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van overkappingen. 

Van materiaalgebruik tot moderne functionaliteiten. Met inspirerende presentaties van gerealiseerde projecten nemen onze specialisten de bezoeker graag mee in de mogelijkheden, toegespitst op ieders persoonlijke situatie.
Wie de Overkapping Inspiratiedagen bezoekt en naar aanleiding van dit bezoek een glazen- of lameloverkapping koopt, krijgt een heater ter waarde van €1.085,- cadeau én maakt bovendien kans op een geheel verzorgde barbecue in eigen tuin voor acht personen, compleet met kok.
Tijdens de inspiratiedagen is Vitrona op vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur geopend.
Voor wie op vrijdag 10 en op zaterdag 11 maart verhinderd is: buiten de Outdoor Inspiratiedagen is Vitrona Naaldwijk altijd van dinsdag tot en met vrijdag geopend van 9.00 tot 17.00 uur en elke zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur.

Vitrona Naaldwijk, 

Grote Woerdlaan 36C

website: www.vitrona.nl