Met de buren naar het Kunstmuseum

Loosduinen kan op 5 april gratis naar het Kunstmuseum. Na drie jaar worden de populaire museumavonden voor inwoners van Den Haag weer opgestart. De komende maanden staan er zes Museumavonden gepland. Loosduinen is dus op 5 april aan de beurt voor een avondje (18.00 - 20.30 uur) in het museum. Mensen kunnen alleen, met buren, vrienden of familie komen. Vanuit de wijk vertrekken speciale bussen naar het museum. Het busvervoer, de toegang, alle activiteiten en de drankjes zijn gratis. Tijdens het bezoek zijn er verschillende tentoonstellingen te zien, zoals Escher - Andere wereld, Mondriaan & De Stijl of Het Wonder van Delfts Blauw. Ook zijn er rondleidingen, lezingen of is het mogelijk om deel te nemen aan een creatieve workshop. Meer informatie: museumavond@kunstmuseum.nl


Vervanging speeltuin in Nieuw Waldeck

Er is maandag begonnen met de vervanging van de speeltuin aan de Toscaninistraat in Nieuw Waldeck. De werkzaamheden duren ongeveer vijf  weken. Het definitieve ontwerp van de nieuwe speeltuin is gekozen op basis van ‘de meeste stemmen gelden’. De nieuwe speeltuin is voor kinderen van 2 tot en met 12 jaar. Het ontwerp staat op de facebookpagina van stadsdeel Loosduinen.

Jouw nieuws in de krant?

Sportclubs, buurthuizen, musea, theatergezelschappen, sociale initiatieven, maatschappelijke instanties, evenementen; Den Haag barst ervan. De redactie-inbox van De Posthoorn stroomt wekelijks vol met persberichten, aankondigingen, verslagen en nieuws. Maar: we blijven nieuwsgierig! Houd de redactie op de hoogte en stuur aankondigingen, leuke nieuwtjes, optredens, evenementen, tips en persberichten op naar redactie.ph@uitgeverijwestmedia.nl, zodat we níets missen!