De Hoogvliet in 's-Gravenzande gaat krap twee weken.
De Hoogvliet in 's-Gravenzande gaat krap twee weken. (Foto: Hoogvliet)

Hoogvliet ‘s-Gravenzande tijdelijk dicht vanwege verbouwing

Algemeen

De Hoogvliet supermarkt aan de Van Geeststraat 31 in ‘s-Gravenzande ondergaat binnenkort een fikse verbouwing. Vanwege de verbouwing is de supermarkt gesloten van donderdag 9 maart om 16.00 uur tot en met woensdag 22 maart. Op donderdag 23 maart om 7.30 uur starten de festiviteiten om de vernieuwde winkel te openen.

Na de verbouwing is de Hoogvliet supermarkt in ‘s-Gravenzande weer voorzien van een vernieuwd kassaplein als aanvulling op de traditionele kassa. Kinderen kunnen zich vermaken in het klimtoestel of bij de poppentheaters.

De opening van het vernieuwde pand wordt gevierd met speciale openingsacties en aanbiedingen. Op donderdag 23 maart worden vanaf 7.30 uur ‘s lootjes uitgedeeld waarmee vroege vogels kans maken op mooie prijzen, zoals één minuut gratis winkelen. Om 8.00 uur wordt de winkel feestelijk heropend. De eerste 250 klanten met een lot ontvangen een chocoladecake. Daarnaast ontvangt iedere klant op donderdag 23, vrijdag 24 en zaterdag 25 maart bij besteding vanaf € 10 aan boodschappen een gratis Hoogvliet-shopper.