Speciale wervingsdag kaderleden bij Patijnenburg

Partnerbijdrage

Speciale wervingsdag kaderleden bij Patijnenburg

Op woensdag 22 maart wordt tussen 15.00 en 19.00 uur bij Patijnenburg aan de Ambachtstraat 10 in Naaldwijk een speciale wervingsdag gehouden voor nieuwe kaderleden. Kandidaten vinden er de meest uiteenlopende vacatures op diverse niveaus. Op deze wervingsdag wil Patijnenburg de talenten van kandidaten ontdekken en hoe zij deze kunnen inzetten bij Patijnenburg. De collega’s van Patijnenburg zullen hen een beeld schetsen van het bedrijf en het werk. 

Voor meer informatie kunnen zij bellen op 0174-272 000 en vragen naar Joep van Veen. Ook kunnen zij mailen naar vacatures@patijnenburg.nl. Tip voor de kandidaten: Neem je cv mee, dat praat wel zo gemakkelijk.

Patijnenburg begeleidt al bijna 70 jaar gemotiveerde mensen met afstand tot de arbeidsmarkt naar werk. De organisatie helpt ze aan passend werk aansluitend op hun mogelijkheden en talenten. Ook begeleidt en stimuleert Patijnenburg hun ontwikkeling op professioneel en persoonlijk vlak. Patijnenburg leidt hen op, laat hen ervaring opdoen in haar werkleerbedrijf of laat ze er werken voor langere tijd. Patijnenburg biedt beschut werk voor mensen met een beperking, detacheert ze bij bedrijven en begeleidt werkzoekenden met afstand tot de arbeidsmarkt naar betaald werk. Dit alles onder begeleiding van professionals.