Senioren maken kennis met golf

Golfclub Westland organiseert van 20 tot en met 24 maart op vijf ochtenden een kennismaking met golf, speciaal voor 55 plussers.

De introductie wordt gegeven door golfpro Paul Thoen (68). Hij neemt de senioren mee in de beginselen van het golfspel. Hoe houd je zo’n club vast, hoe moet je gaan staan en hoe sla je met een mooie swing de bal het veld in op weg naar de vlag?

Holes

De ontvangst op het sportpark aan de Kon. Julianaweg 156 a te ’s-Gravenzande is om 9.30 met koffie en wat lekkers. Na een uitgebreide warming up en de eerste technische instructies gaan de deelnemers de baan in om een paar holes te spelen en te ervaren hoe leuk golf is. De ochtend wordt rond 12.00 uur afgesloten. De kosten voor deze ochtend bedragen € 15 en dat is inclusief het gebruik van golfclubs en ballen.

Deelname aan één van de ochtenden kan middels telefonische aanmelding: 06-12020232 met vermelding van de voorkeur van welke ochtend.

Cursus

Wie daarna enthousiast geworden is en door wil gaan om het golfvaardigheidsbewijs te halen, kan zich opgeven voor de vijfweekse cursus voor senioren die maandagochtend 17 april van start gaat. Voor extra informatie over de kennismakingsochtend met golf of de cursus in april kan men bellen met Marlou Wortelboer: 06-19152595.