Marion van Koppen.
Marion van Koppen. (Foto: PR)

Even je Ei kwijt-wandeling in Staelduinse Bos

Vanaf maart is het mogelijk om de ‘Even je Ei kwijt-wandeling’ te boeken bij Liefde voor Outdoor-Natuurcoaching Marion van Koppen.

Zij biedt deze buitenwandeling aan omdat ze heeft gemerkt dat veel mensen behoefte hebben om ‘hun ei kwijt te kunnen’ en te praten over wat hen bezighoudt. "Ik zie dat mensen wel praten maar dat er niet meer echt geluisterd wordt", vertelt ze. "De toehoorder is soms tijdens het gesprek bezig met zijn telefoon en luistert met een half oor of de toehoorder is al bezig met het bedenken van zijn volgende zin om te zeggen en is daardoor niet met aandacht bij het gesprek. Het èchte contact en daarmee de onderlinge verbinding ontbreken."

Daarom is ze de laagdrempelige wandelingen beginnen. Het is een één op één wandeling van ongeveer een half uur waarbij kan worden gepraat over wat je bezighoudt, stil geniet van de natuur of een mini-natuurcoachinssessie volgt. "Alles mag en het tarief bepaal je achteraf zelf!"

De wandelingen vinden plaats in het Staelduinse Bos in 's-Gravenzande. Een afspraak maken kan via: marionvankoppen@gmail.com of 06-28537438. Zie ook: www.liefdevooroutdoor.com.