Afbeelding
(Foto: )

Maasdijk grijpt naast periodetitel na te krappe zege

Vierdeklasser Maasdijk is al ruim vier maanden ongeslagen in officiƫle wedstrijden, maar een prijs heeft het de formatie van trainer Dennis van den Steen nog niet opgeleverd. Tegen TransvaliaZW werd in de slotfase de tiende zege geforceerd met 1-2, maar op doelsaldo liepen de Westlanders de tweede periodetitel mis.

Vierde divisionist FC 's-Gravenzande confronteerde op het Juliana Sportpark tegenstander Spijkenisse met de keerzijde van de medaille. De Westlanders kregen in Spijkenisse eerder in het seizoen in de slotfase 1-0 om de oren en trakteerden Spijkenisse nu op dezelfde wijze op een 1-0 nederlaag. Invaller Angelo Zwirs kon de felicitaties van ploeggenoten in ontvangst nemen.

De nieuw- en verbouw vordert in rap tempo. FC 's-Gravenzande hoopt bij de start van het 8e BOAL International U14 Tournament al heel veel op orde te hebben. Het deelnemersveld is inmiddels rond en bestaat uit:  Aberdeen, ADO Den Haag, Atlanta United F.C., AZ, Bayer 04 Leverkusen, Borussia Dortmund, Brondby IF, Chelsea, Club Brugge, EC Laranja Mechanica, FC 's-Gravenzande, Manchester United FC, PSV Eindhoven, Sparta, Vejle BK en West Ham United.

Dylan Kuiper, de derde doelman die bij Verburch onder de lat stond, raakte al in de eerste minuut geblesseerd in de wedstrijd tegen Schippluiden en liep een gebrokenn sleutelbeen op. Hij werd eerst vervangen door Tim van Luijk en na de pauze stond Benito Stijger, die als eerste doelman aan de competitie begon, onder de lat.

Loting FeVoWest toernooien

De loting voor het FeVoWest-toernooi Vrouwen leverde voor de eerste ronde als wedstrijden op: KMD-SC Monster, FC 's-Gravenzande-Maasdijk en Westlandia-SV Den Hoorn.

Resultaat loting JO15 eerste ronde: MVV'27-Maasdijk, KMD-Honselersdijk, FC 's-Gravenzande-Loosduinen, VELO-SC Monster en Naaldwijk-HVC'10. Quintus werd vrij geloot.