Vrijwilligers hebben veel werk verzet en zich ingezet voor de cliënten.
Vrijwilligers hebben veel werk verzet en zich ingezet voor de cliënten. (Foto: PvF)

NLdoet bij Pieter van Foreest

Op 10 en 11 maart vond de grootste vrijwilligersactie van Nederland plaats; NLdoet. Ook locaties van Pieter van Foreest namen hieraan deel en organiseerden leuke en nuttige activiteiten. Veel vrijwilligers schreven zich in voor de uiteenlopende klussen in Delft, Midden-Delfland, Pijnacker en Westland. Vrijwilligers hebben veel werk verzet en zich ingezet voor de cliƫnten. Zo hebben zij geholpen met het organiseren van gezellige middagen, is er schoongemaakt en zijn terrassen en balkons weer opgeleukt.

Bij De Terwebloem is er door de vrijwilligers een wasstraat opgezet voor rolstoelen en rollators. In De Hooge Tuinen is het terras zomerklaar gemaakt en bij Vlietzicht de balkons. De bewoners waren erg enthousiast om de vrijwilligers zo bezig te zien! 

Ontmoetingscentrum Naaldwijk ziet er weer gezellig en fris uit dankzij de hulp van de vrijwilligers bij het vullen van de bloempotten met fleurige violen. Na het harde werk werd er nog een kop koffie gedronken met een plak cake. Bij Ontmoetingscentrum Kornalijn hadden zij een echte feestdag. Dit weekend zijn alle verjaardagen gevierd. Bij De Opmaat vielen de bewoners goed in de prijzen tijdens de voorjaarsbingo. De bingo was erg gezellig en er was een grote opkomst. De bezoekers van Ontmoetingscentrum Zwaluw hebben genoten van een heerlijke pannenkoekenmiddag en de bewoners van Triangel hebben samen met de jonge vrijwilligers zelf pizza gemaakt.