Vince Franken (links) heeft de doelman het nakijken gegeven.
Vince Franken (links) heeft de doelman het nakijken gegeven. (Foto: J.C.van der Burg)

Koploper SC Monster heeft aan treffer Vince Franken voldoende

Op het eigen sportpark Polanen declasseerde ongeslagen koploper SC Monster het arme sv ZuidWest Den Haag nog met 7-1. In de return was één doelpunnt beslissend. Vleugelverdediger Vince Franken haalde de trekker over en stelde zo drie punten veilig. De formatie van trainer Marco Meijer werd zelf niet één keer in de problemen gebracht.
Vanaf de eerste minuut werd volop druk gezet op de verdediging van Zuid West Den Haag. Deze stond echter als een huis en als er een kans werd weggegeven, stond de keeper op de juiste plaats. In de eerste helft werden treffers van Jordi van Maanen en Thijme van der Arend geannuleerd

Kort na rust was Ruben de Groot dicht bij 0-1, maar hij kopte naast het doel. Na een handsbal werd SC Monster eerst nog een strafschop onthouden voordat halverwege de 2e helft Vince Franken zijn succesmoment pakte met de verdiende 0-1. Keke Stam mikte nog op de paal.