Doelpuntenmakers Sergio Roeleveld en Jeremy van Uunen vallen elkaar in de armen.

Westlandia voor restant van twintig minuten naar Alcides in Meppel

Westlandia leek de zesde thuiszege van het seizoen over de streep te trekken zaterdaggavond tegen Be Quick 1887. Toen de voordelige 3-2 marge in de slotfase toch nog werd verspeeld zakten veel voetballers na het laatste fluitsignaal door de knieën. Het voelde als een enorme domper.
Na een eerste poging van Jeremy van Uunen (zijjnet) opende Sergi Roeleveld halverwege de eerste helft de score. Met een treffer vanuit de kluts kwamen de Groningers nog voor de rust langszij. Roeleveld profiteerde van een blooper van de doelman en dat betekende nog voor de pauze een nieuwe voorsprong voor de Westlanders. Na 2-2 was Roeleveld opnieuw belangrijk. Hij leverde de assist voor de 3-2 van Van Uunen. Half wegwerken bood Be Quick 1887 toch nog de kans om met 3-3 af te sluiten.
Zaterdag gaat Westlandia voor een restant van 20 minuten naar Meppel om een 2-3 marge te verdedigen.