Donderdag 16 maart

Bijeenkomst over biodiversiteit

Natuurlijk Westland organiseert op 16 maart van 20.00 tot circa 21.30 uur in de Regulierenstraat 23 in 's-Gravenzande een avond over hoe de biodiversiteit in 's-Gravenzande en Heenweg gestimuleerd kan worden en hoe daar draagvlak voor te realiseren is. Belangstellenden die hieraan willen deelnemen worden verzocht zich aan te melden via natuurlijkwestland@knnv.nl.


Vrijdag 17 maart

Zing mee met koor 'de Waterlanders'

Zing mee met koor de Waterlanders vrijdag 17 maart woonzorgcentrum de Ark te Wateringen. Koor de Waterlanders treedt op voor de bewoners, hun familie en belangstellenden. Aanvang 14.30 uur tot ca: 16.20 uur. Toegang is gratis.

Franse feelgood film

Iedere derde vrijdag van de maand een film in de Kastanjehof in Kwintsheul. Dit keer een heerlijke Franse feelgood film over een puber die tolk is voor haar dove ouders en broertje. Zaal open vanaf 19.30 uur.


Zaterdag 18 maart

Eva Demaya Wandeltocht

De derde zaterdag van maart is al jaren de dag van de Eva Demaya Wandeltocht. Deelnemers kunnen kiezen uit vier afstanden: 6, 12, 18 en 24 kilometer. Inschrijven kan uitsluitend op de dag van de wandeling, op de startlocatie bij Kwekerij Fachjan aan de Harteveldlaan 6 in Honselersdijk. De start is tussen 9.00 en 13.00 uur, inschrijven voor de 24 km kan tot 12.00 uur. Het inschrijfgeld bedraagt € 7,50 voor volwassenen en € 3 voor kinderen tot en met 12 jaar. Zie voor meer informatie www.evademaya.nl.

Rock & roll in Monster

Zaterdagavond 18 maart organiseert rock & roll dansschool Westrock een rock & roll dansavond in O.J.O.S. aan de Choorstraat 95 in Monster. Deze avond zal Shakedown Benny Vintage Vinyl D.J. de plaatjes draaien en het publiek met zijn muziek terug brengen naar de jaren '50 en '60. De avond is van 20.00 tot 1.00. Entree is gratis.

Presentatie knooptechnieken

Op zaterdag 18 maart laten de schippers van Scouting De Lier hun knooptechnieken en touwwerk zien aan de bezoekers van De Timmerwerf. De bezoekers mogen zelf ook proberen om een mastworp of een paalsteek te maken. De Timmerwerf is te vinden aan de Hoofdstraat 63 in De Lier.


Zondag 19 maart

Groepsexpositie

Van zondag 19 maart tot en met zaterdag 15 april is de groepsexpositie 'Adem met de stilte' te zien in 's-Gravenzande. De expositie is gratis te bezoeken op de locatie Monartiste Atelier aan de Sand Ambachtstraat 136A in 's-Gravenzande op de zon- en zaterdagen, de dinsdag, woensdag en vrijdag van 13.30 tot 16.30 uur. Tijdens het Paasweekend is de expositie niet te bezoeken.

Peter Lusse in Cultuurschuur

Peter Lusse en zijn band treden op zondagmiddag 19 maart op in de Cultuurschuur in Monster. Peter Lusse, bekend als Eddie uit de serie Vrienden voor het leven, treedt nog steeds op maar zingt ook samen met een zangeres in de achtkoppige rockband 'The One And Only' die nostalgische 60-jaren muziek maakt. Zij komen op zondagmiddag 19 maart, aanmelden via de agenda op www.cultuurschuur.nl. De cultuurschuur is te vinden aan de Zwartendijk 11 in Monster. Aanvang is 16.00 uur, entree bedraagt € 12. 


Zondag 19 maart

Proeverij 'Loop je Fit'

Drie enthousiaste looptrainers organiseren samen een proeverij om kennis te maken met diverse looptrainingen. Op zondag 12 maart geeft The Perfectline4U een Bootwalk. Op zondag 19 maart kan iedereen kennis maken met Powerwalkclub De Lier. Op zondag 26 maart verzorgt Voedingsmevrouw Leonie een Mind-Walk. De looptrainingen zijn van 9.30 uur tot 10.30 uur in het Prinsenbos in Naaldwijk. De kosten van de Proeverij zijn € 15. Voor aanmelding of meer informatie kun je contact opnemen met Miranda van Kester via info@gezondekracht.nl of 06-41735194.

Jouw evenement ook in deze agenda èn online? Stuur het in via rodi.nl/westland!