Kleien met brooddeeg.
Kleien met brooddeeg. (Foto: Wikimedia)

Activiteiten en cursussen

In Huis van de Wijk ‘De Hoekstee’ worden tal van activiteiten georganiseerd. Naast wekelijks of maandelijks terugkerende activiteiten, workshops en trainingen staan er ook leuke avondjes uit op de planning, zoals:

‘Het Hoekie 2023 16+’

Zaterdag 27 mei een staat de Hoekstee in het teken van flinke knalfuif ‘Het Hoekie 2023 16+’. Op de line-up staan niemand minder dan Double Trouble, De Weekend Brigade, Jeffrey de Zeeuw en DJ Klex. Er wordt groot uitgepakt! Tickets zijn vanaf nu te koop via eventix.shop/mqajeskx.

Meet & Greet

Ben je nieuw in Hoek van Holland? Wil je mensen leren kennen & weten waar je vragen kan stellen? Of woon je hier al, maar mis je informatie of aanspraak? Kom naar de gratis Meet & Greet van Welzijn op de Hoek op maandag 14 juni van 19:30 – 20:30 uur in Huis van de Wijk ‘De Hoekstee! Tijdens de Meet & Greet ontvang je een informatiepakket en een welkomst cadeau. Hoekse vrijwilligers van Welzijn op de Hoek laten je kennis maken met Hoek van Holland en helpen je, waar nodig, op de juiste weg.

Vragenuurtje

Heb je vragen over toeslagen, financiën, wonen of over een ander onderwerp. Kom dan langs op het gratis vragenuurtje. We staan klaar voor je op iedere 1e en 3e dinsdag van de maand tussen 09:00 – 11:00 uur in Huis van de Wijk ‘De Hoekstee’.

Maak even een afspraak, dan hebben we zeker alle tijd voor je. Vragen, aanmelden of meer informatie kan via contact@welzijnopdehoek.nl of 0174-384 588.

Inloopspreekuur Heskes Uitvaartzorg

Vanaf 21-02-2023 is er een gratis en vrijblijvend inloopspreekuur voor Heskes Uitvaartzorg in Huis van de Wijk ‘De Hoekstee’. Iedere 1e en 3e dinsdag van de maand tussen 09:00 – 11:00 uur bent u welkom in de foyer voor al uw vragen over uitvaart en afscheid nemen. Vragen, bel naar 0174 – 248 763 of mail naar info@heskesuitvaartzorg.nl

Workshop Hannie van Gijzen 

kleien met brooddeeg

Ga samen met kunstenares Hannie aan de slag tijdens de workshop ‘kleien met brooddeeg’ op woensdag 14 juni van 13:00 – 15:00 uur in de Hoekstee. Krijg gave tips en tricks van Hannie, maak je handen vies en maak een super gave creatie! Ben je tussen de 7 en 15 jaar, kom dan ook! De kosten zijn € 2,50 p.k. en vol = vol. Aanmelden via hoekstee@welzijnopdehoek.nl

Noteer alvast in je agenda

1 juli Dutch Pro Wrestling.

Kijk voor meer informatie voor alle activiteiten in Huis van de Wijk ‘De Hoekstee’ op facebook en Instagram @wodh_hoekstee, mail naar hoekstee@welzijnopdehoek.nl of bel naar 0174 – 384 588.

Kom je ook naar Huis van de Wijk ‘De Hoekstee?