Pele Surf Shack is dolblij weer open te zijn.
Pele Surf Shack is dolblij weer open te zijn. (Foto: Instagram Pele Surfshack)

Pele Surf Shack is weer open

Pele Surfshack aan de Rechtestraat werd eind april door brand getroffen en moest de deuren gesloten houden. Daarnaast ontstond er flinke schade. De eigenaren van de strandtent werden overladen met steun en donaties, waardoor er snel gewerkt kon worden. 

Gisteren, Hemelvaartsdag en Strandopening, gingen de deuren van Pele Surf Shack weer open. Op de website van de eigenaren valt het volgende te lezen: "Sinds de brand geweest is hebben wij al een streefdatum in gedachten gehad om weer open te gaan. We hebben ons al die tijd stil moeten houden omdat we, naast het vele eigen werk wat we moesten doen, van veel externe factoren afhankelijk waren. Maar nu kunnen we het eindelijk met jullie delen!
Aanstaande donderdag 18 mei (Hemelvaartsdag) zullen wij onze deuren weer openen.!

We hebben zoooooooveel zin om jullie allemaal weer te mogen ontvangen. Er moet nog een hoop gebeuren, maar dankzij ons fantastische team en alle lieve vrijwilligers geloven wij er volledig in dat we dit gaan redden!??

Alsof onze deuren openen nog niet genoeg is, hebben wij het een en ander geregeld om de heropening nóg feestelijker te maken!!! @lou_zen komt om 10.30 een yogalesje geven! Dit is inclusief een lekkere smoothie bowl + homemade lemonade (reserveren kan via Malou!)@ladylune.nl en @tamegrouteshop komen met een kraampje vanaf (ongeveer) 10.30 met super leuke spulletjes bij ons staan!

We zullen vanaf donderdag elke dag geopend zijn vanaf 10:00. De keuken is geopend tot 19:30 en de bar tot 20:00. JAWEL, je leest het goed! De avonden pakken we er ook weer bij.

Het weer ziet er veel belovend uit vanaf donderdag en wij zitten vol goede, enthousiaste energie en kunnen echt niet meer wachten. Hopelijk zien we jullie allemaal komend weekend!!"