Diverse winkels tonen de laatste trends op het gebied van beauty en fashion.
Diverse winkels tonen de laatste trends op het gebied van beauty en fashion. (Foto: Maarten van der Meer)

‘s-Gravenzande opent het seizoen met rode loper

Nieuws

Zaterdag 13 viert ‘s-Gravenzande de opening van het zomerseizoen 2023. Ondernemers uit het centrum van ‘s-Gravenzande laten zich zien met presentaties op de rode loper, leuke kinderactiviteiten, een brocante- planten en kunstmarkt en de terrassen staan er spic en span bij voor het nieuwe seizoen.

Liefhebbers van brocante en kunst kunnen hun hart ophalen aan het Kerkelaantje (voor bar de Promenade) en het Marktplein. Ben je op zoek naar vintage of leuke voorjaarsplanten, kom dan struinen langs de ruim 25 kramen. Daarnaast zijn er op de markt live schildersessies, demonstraties en kleine workshops van kunstenaars om op een laagdrempelige manier kennis te maken met kunst. De kunstmarkt vormt de afsluiting van het project Kunst in de Etalage waarbij 20 kunstenaars hun kunstwerk vanaf 27 april exposeren in de etalage (meer info). De brocante- planten en kunstmarkt start om 10.00 uur en eindigt rond de klok van 16.00 uur.

Trends

In de middag zijn er verschillende presentaties van ondernemers op de rode loper in de Langestraat en Graaf Willem II plein (t.o. Brownies en Downies). Fashion ‘s-Gravenzande trapt om 13.00 uur af; 9 winkels presenteren de laatste trends voorjaar/zomer 2023 op het gebied van schoenen, brillen en kleding. Om 13.45 uur wordt de laatste collectie kinder- heren- en damesfietsen gepresenteerd door Alex Tweewielers, Profile Mondt, Fiets en Co. Ook van Schie Citroen presenteert zich op een ludieke manier.


Fashion

Om 14.15 is een beautyblok op de rode loper waar kappers uit ‘s-Gravenzande kapsels voor krul en dé kleuren voorjaar/zomer 2023 laten zien. Etos en Boutique Maison presenteren de laatste nieuwtjes op het gebied van beauty. Om 15.00 uur sluiten we af met een laatste presentatie van fashion ‘s-Gravenzande op de rode loper.

Ook aan de kinderen is gedacht. Bij Il Bianco kun je schminken en van 13.00 tot 16.00 uur zijn er kinderactiviteiten verspreid over het hele centrum. Haal een stempelkaart bij een van de activiteiten en verzamel alle stempels (5 in totaal). Heb je alle stempels verzameld, lever dan je volle kaart in bij een van de activiteiten. Voor ieder kind hebben we een leuke prijs. 

Het programma:

Gratis parkeren op Graaf Florisplein, parkeergarage Hart van ‘s-Gravenzande, Zandeveltplein en Sand Ambachtstraat. Meer informatie: https://www.sgravenzande.website/