De leegverkoop duurt maar 3 dagen, dus kom snel een kijkje nemen en sla uw slag.
De leegverkoop duurt maar 3 dagen, dus kom snel een kijkje nemen en sla uw slag. (Foto: PR)

Mega Magazijnverkoop bij De Jager Slapen

Partnerbijdrage

Op donderdag 11, vrijdag 12 en zaterdag 13 mei houdt Beddenspecialist De Jager Slapen een mega magazijn leegverkoop in het magazijn aan de ’s-Gravenzandseweg 55 in Wateringen.

De nieuwe collectie komt eraan, dus er moet worden opgeruimd. Tijdens deze leegverkoop is er korting op alles , waaronder boxsprings, ledikanten, bedbodems en matrassen. Hiervan zijn ook de showmodellen sterk afgeprijsd. Artikelen van onder andere de merken Auping, Beddelicious, Hasena, LeDorm, SLP en Swissflex worden aangeboden tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Daarnaast zijn er grote partijen kussens, dekbedovertrekken en hoeslakens van onder andere Vandijck, Silvana en Marco polo met kortingen tot 70%.

Over De Jager Slapen

Beddenspecialist De Jager Slapen is sinds 1996 een begrip in het Westland en is aangesloten bij de dynamische groep Beddenspecialist.nl. Zij volgen de nieuwste trends op het gebied van boxsprings, matrassen, lattenbodems en bed- en badmode. En wat nog veel belangrijker is: zij zijn de specialist op het gebied van gezond slapen. In de winkel aan de Herenstraat 106 in Wateringen wordt u voorzien van persoonlijk slaapadvies.

Alles voor een gezonde nachtrust en daarbij wil Beddenspecialist De Jager Slapen graag van dienst zijn.

Profiteer op 11, 12 en 13 mei

De leegverkoop duurt maar 3 dagen, dus kom snel een kijkje nemen en sla uw slag. Profiteer van hoge kortingen op 11, 12 en 13 mei van 10.00 tot 18.00 uur. Het magazijn is gevestigd aan de ’s-Gravenzandseweg 55, 2291 PE Wateringen (laatste inrit rechts voor ingang Hornbach, naast Cheap Keukens). Het telefoonnummer is 0174-290305.