Afbeelding
(Foto: PR)

Vriendenteam VV Maasdijk 4 neemt het op tegen oud-profs

Sport

Op 9 juni hopen de voetballers van VV Maasdijk 4 het op te nemen tegen FC De Rebellen, een selectie met oud-profvoetballers die op het hoogste niveau hebben gespeeld.

Of de Westlanders daadwerkelijk zullen spelen tegen de Bekende Nederlanders hangt af van het aantal stemmen dat zij zullen ontvangen. De actie is door de Vriendenloterij opgezet in samenwerking met ESPN.

“We hebben ons enige tijd geleden aangemeld voor ‘De Wedstrijd van je leven’ en tot onze verbazing werden we vorige week gebeld dat we van de 2500 inschrijvingen bij de hoogste 50 zaten!” zegt Bart Burgers, speler van het Maasdijkse vriendenteam. “Het lastige is, dat je niet weet hoeveel stemmen je hebt of hoeveel je er nog nodig hebt. Dus we hebben alles op alles gezet om stemmen te werven. Er is een ludiek promotiefilmpje gemaakt in de kas, bekende Westlanders als Dirk van Duijvenbode delen ons bericht, op social media gaat onze oproep viraal en in de media kunnen we ons verhaal doen. Hopelijk helpt iedereen die dit leest door op ons te stemmen, wij kunnen niet wachten om te voetballen tegen John de Wolf of Andy van der Meyde. Iedereen kan op 9 juni komen kijken bij VV Maasdijk, we maken er een mooi feestje van!”

Wie de heren van VV Maasdijk 4 wil steunen, gaat naar www.wedstrijdvanjeleven.nl Selecteer ‘Maasdijk’. Bij ‘teamselectie’ kies je ‘Heren 4’. Er kan gestemd worden tot en met vrijdag 12 mei.