Carmen Stevens zal haar verhaal vertellen in Wateringen.
Carmen Stevens zal haar verhaal vertellen in Wateringen. (Foto: PR)

Zuid-Afrikaanse wijnmaker Carmen Stevens bezoekt Wateringen

Rotary Club Wateringen en Rotary Club Kaapstad slaan de handen ineen om geld in te zamelen voor het goede doel. Dit willen ze doen door de verkoop van Carmen Stevens-wijnen uit Stellenbosch in Nederland.

Carmen Stevens is de eerste zwarte wijnmaker in Zuid-Afrika. Haar wijnen hebben talloze prijzen gewonnen en ze werd in 2017 en 2019 ondernemer van het jaar. Een groot deel van Carmens inkomsten gaat naar het verstrekken van twee maaltijden per dag aan in totaal 25.000 studenten op 125 scholen.

Carmen zal van 14 tot en met 22 juni in Wateringen zijn om haar verhaal te delen en haar wijnen te presenteren. Hoewel haar wijnen al verkrijgbaar zijn in het Verenigd Koninkrijk, Noorwegen en Japan, zijn ze nog niet verkrijgbaar in Nederland. Door haar zaak te ondersteunen, hoopt Rotary Club Wateringen geld in te zamelen voor hun project en Carmen te helpen een voet aan de grond te krijgen in Nederland.

Carmen zal haar verhaal delen op 19 juni bij VELO en op 20 juni bij de Bonte Haas, beide in Wateringen. Toegang is gratis, wel zal er gecollecteerd worden.