Honselse Feestweek maakt programma bekend

Het seizoen van de Westlandse Feestweken wordt traditioneel afgetrapt door Honselersdijk. Van dinsdag 20 tot en met zondag 25 juni is het feest in Honselersdijk.

Honselersdijk trapt traditioneel af voor de Westlandse Feestweken en het is weer tijd om te feesten! Het feest duurt van dinsdag 20 juni tot en met zondag 25 juni. Op dinsdagavond is er een Powerwalk en 'Kunst voor het Raam' route om te wandelen en in Café bij 't Hof vinden de voorrondes plaats van het nieuwe 'Honsel Open Darts 2023'.

Wielerronde

Op woensdagmiddag is er een voetbaltoernooi, kan er worden gekaart en is er een concert van Honsels Harmonie. De feestweek wordt 'officieel' geopend en daarna volgt de Grote Honselse Pubquiz. Donderdag staat in het teken van de Wielerronde van Honselersdijk en op vrijdag kunnen kinderen zich vermaken met verschillende workshops en een kinderbingo. Op zaterdag is er een Tuinpad Wandeldag, een Honsels Kidsfeest en een MTB Streetrace. 's Avonds zijn er prijsuitreikingen en is er entertainment van het Honsel Open Darts 2023 en de DJ Contest. 

Meer informatie over het programma van de Honselse Feestweek is te vinden op www.honselsefeestweek.nl.