Kinderkoor Westland houdt audities voor Minoes

Kinderkoor Westland uit Poeldijk gaat de Musical Minoes instuderen. De uitvoeringen van deze musical zijn gepland eind november. Ter versterking van het kinderkoor is de leiding van het kinderkoor op zoek naar kinderen met zang, dans en/of acteer talent.

"De Musical Minoes is een musical naar het gelijknamige boek van Annie M.G. Schmidt. Tibbe is journalist, maar hij brengt het er niet goed vanaf en dreigt ontslagen te worden, totdat hij juffrouw Minoes ontmoet die vroeger een kat geweest zou zijn en zich er ook naar gedraagt. Dankzij haar kattencontacten, helpt ze Tibbe aan het exclusieve nieuws en kan hij zijn baan behouden. Tibbe neemt haar aan als assistente, als tegenprestatie krijgt zij gratis kost en inwoning...”

Op woensdagmiddag 10 mei worden er in het repetitielokaal van het koor in De Veiling in Poeldijk audities gehouden voor deze musical.

Kinderen vanaf groep 4 die graag aan de musical willen meedoen worden vanaf 15.00 uur in het repetitielokaal verwacht. Op deze middag moeten de kinderen laten horen wat ze allemaal kunnen. Ze mogen zichzelf presenteren middels zang én dans. Zoek dus zelf een leuk lied uit wat je goed kunt zingen en dansen.

De auditie-ronde duurt tot ongeveer 17.30 uur.

Aanmelden kan via kinderkoorwestland@gmail.com. Graag bij aanmelding vermelden: Naam, adres, leeftijd en telefoonnummer en voorkeurtijd.