Marita Beukers maakt gelaagde collages van haar foto’s van stadslandschappen
Marita Beukers maakt gelaagde collages van haar foto’s van stadslandschappen (Foto: PR)

Urban Woods in KunstHalte 6

De komende weken zijn intrigerende fotocollages en houten beelden te zien in KunstHalte 6 in Naaldwijk. Kunstfotograaf Marita Beukers maakt gelaagde collages van haar foto’s van stadslandschappen en beeldhouwer Friedie Kloen bewerkt boomstammen en wortels tot vloeiende houten beelden. Samen creëren ze een spanningsveld tussen natuur en stad: Urban Woods. Op zaterdag 21 januari opent kunstenaar Hanneke Wessels deze expositie die tot en met 5 maart duurt. De opening vindt plaats om 15.00 uur en iedereen is welkom.

Op zondag 29 januari geeft Friedie Kloen om 14.30 uur een rondleiding op de expositie en vertelt ze over haar werk en over de verschillende houtsoorten. Zondag 5 februari om 14.30 uur geeft fotografe Marita Beukers een rondleiding en vertelt ze over haar werk. Daarbij laat ze ook voorbeelden van haar werkwijze zien.

Actief meedoen kan ook. Op zaterdag 18 februari geeft Friedie Kloen van 14 tot 16 uur een workshop ‘Vogels maken van hout en restmaterialen’. Dit kost € 15 per persoon. Je mag ook zelf mooie stukjes hout meenemen om er in te verwerken.

Kunsthalte 6 aan het Zuideinde 6 in Naaldwijk is elke zaterdag- en zondagmiddag van 13.30 uur tot 16.30 uur geopend. De toegang is gratis en de werken zijn te koop.

Friedie Kloen bewerkt boomstammen.