Afbeelding

Prijsschieten op Polanen en De Strijphorst

Bij de hervatting van het seizoen waren eersteklasser SV Honselersdijk en derdeklasser SC Monster meedogenloos voor de tegenstander. Op De Strijphorst werd DHC met dubbele cijfers vernederd (10-0) en evenaarde SC Monster de hoogste uitslag sinds de fusie door SV Madestein met 9-1 verlies naar huis te sturen. In het seizoen 2019-2020 kreeg Loosduinen met dezelfde cijfers klop.

Vierdedivisionist FC 's-Gravenzande moest het met 3-1 verlies afleggen bij Poortugaal. Een dag later verging het Westlandia beduidend beter. De Naaldwijkers bleven met dezelfde cijfers overeind tegen De Zouaven, dat op de eerste speeldag van het seizoen ook al werd verslagen door Westlandia (2-4).

Eersteklasser VELO leverde met afgetekende cijfers de eerste plaats op de ranglijst in met 3-0 verlies bij concurrent Die Haghe.

Vrolijker gezichten

De zaterdagformatie van Westlandia raakte achterop na 2-0 verlies bij Vitesse Delft. Topscorer Tim van der Voort werd gemist. Vrolijker gezichten bij competitiegenoot HVC'10, dat met 5-1 de baas bleef over het Delftse Concordia. HVC'10 heeft nog geen opvolger voor hoofdtrainer Piet Boon kunnen presenteren.

In de derde klasse B verspeelden Naaldwijk en Lyra een 2-0 voorsprong en moest er met een 2-2 remise genoegen worden genomen. Op De Hoge Bomen kwam Verburch sterk terug en op De Zweth kwam Duindorp SV langszij. KMD ging op eigen veld met 1-2 onderuit tegen MVV'27, dat de tweede zege op een rij boekte binnen een week.

Vierdeklasser Maasdijk verspeelde op eigen veld tegen tien man van MSV'1 in de slotfase een 1-0 voorsprong.


Vierdeklasser Quintus had ongewild vrijaf. Het duel bij HPSV in Den Haag werd afgelast. Ook aan de Leeuwerik nog geen invulling van de vacature voor hoofdtrainer na het aangekondigde afscheid van trainer Richard Langeveld.