Nieuwe workshopreeks van KlimaatGesprekken in Westland

In maart gaat er een nieuwe workshopreeks van KlimaatGesprekken in Westland van start.

In zes sessies van twee uur ontdekken deelnemers hoe ze hun voetafdruk kunnen verkleinen en hun handafdruk - hun positieve impact - vergroten. De workshops geven inzicht in de keuzes die je bewust of onbewust dagelijks maakt en het effect daarvan op de wereld. In gesprek leer je van elkaar en word je positief uitgedaagd om je klimaatimpact te verminderen. 

Het doel van de serie KlimaatGesprekken is om op een leuke en ongedwongen manier samen te ontdekken welke oplossingen bij jou passen en elkaar te inspireren vanuit hoop, humor en handelingsperspectief. Iedereen die wil, kan meedoen. De kosten zijn 45 euro, hiervoor krijg je een boek, werkboek en heel veel besparingstips en ideeën in de workshops die onder andere gaan over wonen, voeding, reizen en consumeren.

Al sinds 2016 richt KlimaatGesprekken zich op de rol van gedragsverandering en de persoonlijke dilemma's die je tegenkomt als je thuis of in je werk klimaatvriendelijke(re) keuzes wilt maken.

De reeks in Westland wordt geleid door vrijwilligers Annie van der Lans en Marcus Banai. De reeks start op maandagavond 6 maart in Honselersdijk. Meer informatie en inschrijven via www.klimaatgesprekken.nl.