vrijdag 27 januari

Poëzie in Lierse bieb

Op vrijdag 27 januari dragen zes dichters voor uit eigen werk bij de bibliotheek van De Lier. Ook is er weer een muzikale omlijsting. De Lierse bibliotheek is te vinden aan de Van Rijnstraat 28 in De Lier. De bijeenkomst is om 19.00 uur. Voor meer informatie, mail naar literairdelier@gmail.com

Eighties-muziek in Nederland 3

Vrijdagavond 27 januari speelt de Westlandse band Celebr80s dansbare muziek uit de jaren '70 en '80, in Nederland 3. Een kaartje aan de deur kost € 6,50, in de voorverkoop € 5 via www.nederlanddrie.nl. Westlands Popcentrum Nederland 3 is gevestigd aan de Lange Spruit 84 in Wateringen.


zaterdag 28 januari

Winterwandeltocht met het Natuur Atelier

Zaterdag 28 januari organiseert het Natuur Atelier een Winterwandeling. Deze keer is het startpunt de Westlandse Aardbei. Starten kan tussen 9.00 en 11.00 uur, aankomst tot uiterlijk 15.15 uur. Prijs per persoon € 8,75. Inschrijven voor deze Winterwandeltocht gaat via www.natuuratelierwestland.nl.

Neuzelbeurs bij De Vlietwoning

Op 28 januari van 10.00 tot 16.00 uur is er een neuzelbeurs in de verwarmde stal van boerderij De Vlietwoning in Naaldwijk. De neuzelbeurs vindt plaats aan De Bruidsbogerd 11 in Naaldwijk vlakbij de Snelbinder. De entree is gratis en voor informatie kunt u bellen met Henk Knol via 06-51189572.


zondag 29 januari

Oeral Kozakkenkoor in Naaldwijk

Op zondag 29 januari om 11.00 uur zal het Oeral Kozakkenkoor de viering opluisteren in de Sint Adrianuskerk. Iedereen is van harte welkom op zondag 29 januari om 11.00 uur in de Sint Adrianuskerk aan de Molenstraat 31 in Naaldwijk. De toegang is gratis.


donderdag 2 februari

Borrel voor Westlandse bierbrouwers

Op 2 februari de eerste Westlandse Bierbrouwers Borrel plaats. Voor deze bijeenkomst zijn alle Westlandse (hobby)brouwers van harte uitgenodigd, zowel liefhebbers die al jaren bezig zijn als beginners die pas net zijn begonnen met deze hobby. De Westlandse Bierbrouwers Borrel wordt georganiseerd bij sociëteit Fata Morgana in Monster. Zie brouwerijzwol.nl/borrel.


vrijdag 3 februari

DOS Naaldwijk viert jubileum met '(G)oud & Nieuw'

Op vrijdag 3 en zaterdag 4 februari zullen de dans- en acroleden van DOS Naaldwijk optreden in WestlandTheater De Naald. Dit jaar viert de vereniging haar 100-jarig bestaan. Voor meer informatie of kaartjes kunt u terecht op dosnaaldwijk.nl/uitvoering of mailen naar kaartverkoopdosnaaldwijk@gmail.com.


zaterdag 4 februari

Snert-Bridgedrive in De Lier

Op zaterdag 4 februari organiseert Bridgeclub De Lier de snertbridgedrive. De drive vindt plaats in gebouw 't Centrum aan de Hoofdstraat 100 in De Lier. U kunt zich aanmelden via Joost Naber, uitsluitend per mail op het adres: jnaber@kabelfoon.nl. Het inschrijfgeld bedraagt € 42,50 per paar. De inschrijving sluit zodra 56 paren zich hebben aangemeld.