Het apparaat dat meer doet dan je alleen af laten vallen.
Het apparaat dat meer doet dan je alleen af laten vallen. (Foto: PR)

Apparaat Van Body-line.nu doet meer dan alleen afvallen

Geavanceerd apparaat van Body-line.nu zorgt voor veel gezondheidsvoordelen. Beauty en afslankstudio Body-line.nu is al een aantal jaren gevestigd in het Westland. Zij werken met een zeer geavanceerd apparaat wat je spieren traint met EMS, je vetcellen verminderen met Ultrasound en vocht vermindert met Lymfedrainage. 

Eigenarese Tanya Christy ”Wij zijn sinds 2016 in Den Haag begonnen en vooral gericht op het afvallen, spieren versterken en strakker worden. Nu hebben we gemerkt dat veel klanten ook veel gezondheids-voordelen hebben bij de behandelingen. Mensen herstellen sneller na een operatie door de spieren weer sterker te maken. Voor mensen die vocht vast houden, zij voelen ook meteen druk vermindering na een behandeling en hebben daardoor ook minder pijn. Wil je je knie-operatie nog even uitstellen dan is het verstevigen van de beenspieren ook een oplossing. Door elektronische spiertraining behandeling worden de omliggende spieren sterker waardoor je minder last hebt van je knie."

Momenteel kun je een proefbehandeling doen voor € 39. Ga je door voor een vervolgtraject dan betaal je de proefbehandeling niet. Inboeken kan ook online: www.body-line.nu; Body-line.nu, Beatrixstraat 1a, Poeldijk, Tel. 06-83182606, Westland@body-line.nu