Sanam, Redouan, Enjay, Jessy, Thijs, Servais, Idriss, Milan, Dani, Arda, Stef, Jelle, Delano en coach Patrick. (Foto: Ingezonden)

Verburch JO15-3 met ruime cijfers kampioen

Zaterdag 20 mei speelde JO15-3  van voetbalvereniging Verburch de laatste wedstrijd van dit seizoen.

Verburch stond met 1 punt voor op de nummer 2 en ook al moesten ze tegen de allerlaatste in de poule, er moest nog wel even gewonnen worden. En dat hebben ze gedaan: na een verlate start van de wedstrijd boekten ze een spectaculaire overwinning met maar liefst 11-1.

De ouders zijn trots op Sanam, Redouan, Enjay, Jessy, Thijs, Servais, Idriss, Milan, Dani, Arda, Stef, Jelle, Delano "en natuurlijk coach Patrick. Jullie zijn toppers!”

sv Houtwijk – Verburch

Ook het eerste elftal van de senioren kwam zaterdag in actie en speelde tegen en bij sv. Houtwijk.

sv Houtwijk kwam al na tien minuten op achterstand tegen de Poeldijkers. Vince van der Knaap was scherp in de afwerking voor de bezoekers. Negen minuten later viel de 0-2 na een treffer van Tim Uytvlugt. De ploeg van trainer Richard Douw vocht zich terug in de wedstrijd. Na een benutte strafschop van Kadir Narsen en een treffer van Griffin Zandhuis was het voor het rustsignaal nog 2-2. In de tweede helft was Vince van der Knaap weer trefzeker en kwam Verburch weer op voorsprong. Het laatste woord was voor Enrico de Haas die voor de 3-3 eindstand zorgde.

Aanstaande zaterdag de laatste wedstrijden van de reguliere competitie. Sportclub Monster gaat op bezoek bij het al gedegradeerde Madestein. Verburch ontvangt op eigen veld Naaldwijk. Beide wedstrijden beginnen om 14.30 uur. Voor SC Monster, kampioen en dus al gepromoveerd naar de 2e klasse, een wedstrijd 'om des keizers baard', voor Verburch een prima oefening voor de nacompetitie, waarin een plek in de 2e klasse afgedwongen kan worden.