Stefan Hendrikx & Andries Tunru van Beperkt Houdbaar!
Stefan Hendrikx & Andries Tunru van Beperkt Houdbaar! (Foto: Beperkt Houdbaar)

Lachen en Lunchen in De Naald met MKB Westland

WestlandTheater De Naald en MKB Westland hebben in 2022 de eerste Lachen & Lunchen in De Naald georganiseerd. Na het succes van deze bijeenkomst kan een vervolg niet uitblijven. 

Ook dit jaar zijn de leden van MKB Westland weer van harte welkom voor Lachen & Lunchen in de Naald.

Op 28 maart is het voor de leden mogelijk om voorafgaand aan de bijeenkomst een rondleiding te krijgen door de nieuwe directeur van De Naald.

Daarna kan het ‘lachen’ beginnen tijdens de voorstelling Beperkt Houdbaar! Cabaretiers Andries Tunru (finalist De Slimste Mens en winnaar van o.a. de Persoonlijkheidsprijs van Cameretten) en Stefan Hendrikx (winnaar van het Leids Cabaret Festival ‘22 en bekend van televisieprogramma’s Alpacas en Hufterproef) werken samen in deze theatertour.

Twee acteurs, één muzikant, geen script. Improvisatietheater zó virtuoos dat je 't moet zien om te geloven. Na het -drie jaar op rij- winnen van het NK Improvisatietheater en hun succesvolle theatertour De Première bouwde improvisatie duo Beperkt Houdbaar in korte tijd een ware cultstatus op. Geen zorgen: je hoeft zelf het podium niet op, laat dat maar aan Andries en Stefan over!

Na de show kunnen de leden van MKB Westland napraten onder het genot van lunch die De Naald voor hen zal verzorgen.

Zie www.mkbwestland.nl.