Afbeelding
(Foto: PR)

Lierse Midwinterwandeltocht op 21 januari

Algemeen

Op zaterdag 21 januari wordt de 45ste editie van de Lierse Midwinterwandeltocht gehouden. Na twee jaar afwezigheid door corona hebben de vrijwilligers weer een route uitgezet door Westland en Midden-Delfland.

Het is nog donker als de eerste vrijwilligers met krijt op pad gaan om de route te pijlen. In sportcentrum Vreeloo in De Lier wordt al vroeg het startbureau klaargemaakt voor de vele wandelaars die willen inschrijven voor een van de afstanden van deze jaarlijkse wandeltocht. Ook op de drie rustposten zal al vroeg reuring zijn, daar wordt door de teams van vrijwilligers al op tijd koffie gezet en de erwtensoep opgewarmd.

De deelnemers voor de 40 kilometer en 25 kilometer mogen al om 8.30 uur starten. Om 9.00 uur mogen degenen die de 17 kilometer willen volgen op pad en voor de twee kortste routes van 6 kilometer en 12 kilometer mag er vanaf 9.30 uur gestart worden voor een wandeling rond, en door de mooie plekjes van De Lier.

Voor iedereen is er onderweg warme choco, anijsmelk of glühwein. Ook is er bij de laatste verzorgingspost weer erwtensoep te koop. Meer info op www.svdelier.nl/midwinterwandeltocht-2023.