Jongeren volgen de masterclass 'Wat denk je zelf?' in het Univé clubhuis in Naaldwijk.
Jongeren volgen de masterclass 'Wat denk je zelf?' in het Univé clubhuis in Naaldwijk. (Foto: PR)

35 jongeren van start met The Youth Xperience

Algemeen

Na maanden van voorbereiding trapten op maandag 9 januari 35 jongeren de eerste challenge af van het nieuwe persoonlijk ontwikkelingsprogramma The Youth Xperience.

De eerste challenge staat helemaal in het teken van mindset: Wat zijn gedachten? Waar komen ze vandaan? En hoe kun je belemmerende gedachten ombuigen naar helpende?

De kick-off van de januari challenge vond maandagavond 9 januari plaats bij sponsor Univé aan het Wilhelminaplein in Naaldwijk. In het gezellige clubhuis kwamen 20 jongeren bij elkaar om geïnspireerd te worden door de masterclass van Ester Zwinkels. Ester is eigenaar van De Coachkas en als expert verbonden aan de challenge. “Gedachten zijn van grote invloed op hoe je je voelt en hoe succesvol je bent. Je hebt er tienduizenden per dag, maar bén jij je gedachten of héb je ze? Door er van een afstandje naar te kijken, kun je zelf bepalen welke gedachten je wilt geloven. Die vaardigheid leer je in de challenge en dat zorgt voor meer helderheid, kracht en levensgeluk”, aldus Ester. De jongeren volgen de rest van de challenge op het online platform van The Youth Xperience en komen nog een keer online bij elkaar om ervaringen uit te wisselen.

The Youth Xperience is een initiatief van Stichting Bewust Westland en Merk Maatjes met als doel jongeren op een toegankelijke manier te inspireren en motiveren op het gebied van mindset, gezondheid en persoonlijk leiderschap. Iedere maand organiseren zij een nieuwe 21 dagen challenge voor jongeren tussen de 17 en 26 jaar.

Nu de januari challenge uit de startblokken is, staat de volgende challenge alweer klaar. Jongeren kunnen zich aanmelden voor de februari challenge Rust in je hoofd. Kijk op www.theyouthxperience.nl voor meer informatie.