Vanaf komende week werkzaamheden aan Rijnvaartweg

Vanaf 23 januari tot en met 1 juli wordt er gewerkt aan de Rijnvaartweg in ’s-Gravenzande.

De Rijnvaartweg is in deze periode voor doorgaand rijverkeer afgesloten. Fietsverkeer maakt (deels) wel gebruik van de Rijnvaartweg. 

De Rijnvaartweg is afgesloten vanaf de kruising met de Nachtegaallaan tot en met de bocht bij de Verlengde Poelkade, richting Poelkade / Baakwoning. Gemotoriseerd verkeer vanuit de woonwijk Rijnvaart richting ’s-Gravenzande dient rekening te houden met een omleiding. 

De werkzaamheden starten op 23 januari. De kruising met de Nachtegaallaan is afgesloten van 6 februari tot 17 februari (fase I). De werkzaamheden zijn rond 30 juni afgerond waarna de Rijnvaartweg op 1 juli weer open gaat.

Fietspad

Tijdens fase I wordt als eerste het nieuwe fietspad aangelegd. Tijdens de afsluiting van de Nachtegaallaan van 6 februari t/m 17 februari is de kruising wel open voor voetgangers. Fietsers kunnen afstappen en over het voetpad.

Tijdens de werkzaamheden wordt het verkeerd op de hoogte gebracht door middel van bebording. Ook via www.bereikbaarwestland.nl en www.onwbv.nl/rijnvaartweg is informatie te vinden.