Oldtimers 'shinen' zaterdag 17 juni in Winkelcentrum Loosduinen

Zaterdag 17 juni is het zover. Die dag staan er oldtimers te 'shinen' in Winkelcentrum Loosduinen. Wie er zelf één heeft en zijn barrel graag een keer in de spotlight wil zetten, kan met zijn auto nog meedoen aan het festival.

De organisatie van het festival is in handen van de BIZ Winkelcentrum Loosduinen in samenwerking met Het Barrel uit 's-Gravenzande. Het oldtimersfestival vindt plaats in het kader van het festival ‘Loosduinen 100 jaar Den Haag'.

Toerrit en prijsvraag

Rond 10.00 uur verschijnen de oldtimers op het Loosduinse Hoofdplein (entree via de Willem 111 straat). Om 11.00 uur begint er een toerrit door het Westland. Aan deze toerrit is een prijsvraag verbonden. Om 14.00 uur is iedereen weer terug op het Loosduinse Hoofdplein en kunnen de bezoekers van Winkelcentrum Loosduinen de oldtimers bewonderen. Uiteraard is er muziek en een hapje en een drankje. Het evenement duurt tot 16.30 uur.
Meedoen? De kosten voor deelname zijn €12.50 per oldtimer (2 personen) Voor dit bedrag krijgt de deelnemer een aandenken, een kop koffie (bij binnenkomst), een lunchpakket (voor tijdens de tourrit), een broodje kroket, een consumptie én komt u in aanmerking voor één van de leuke prijzen die door de winkeliers van Winkelcentrum Loosduinen beschikbaar zijn gesteld.
Ook meedoen? Ga voor meer informatie over inschrijven naar de website www.hetbarrel.com.