Activiteiten en cursussen

In Huis van de Wijk ‘De Hoekstee’ worden tal van activiteiten georganiseerd. Naast wekelijks of maandelijks terugkerende activiteiten, workshops en trainingen staan er ook leuke avondjes uit op de planning, zoals:

Workshop Hannie van Gijzen 

kleien met brooddeeg

Ga samen met kunstenares Hannie aan de slag tijdens de workshop ‘kleien met brooddeeg’ op woensdag 14 juni van 13:00 – 15:00 uur in de Hoekstee. Krijg gave tips en tricks van Hannie, maak je handen vies en maak een super gave creatie! Ben je tussen de 7 en 15 jaar, kom dan ook! De kosten zijn € 2,50 p.k. en vol = vol. Aanmelden via hoekstee@welzijnopdehoek.nl

Happy Stones workshop

Wat beweegt je? Tijdens de gratis workshop je eigen verhaal delen en omzetten in kunst, in dit geval schilderen op een steen. Er worden 2 stenen en een ophangsysteem van touw of leer gemaakt. 1 steentje wordt in de Belevingstuin van ‘De Hoekstee’ opgehangen en 1 steentje wordt doorgegeven aan een mede-deelnemer met een persoonlijke boodschap. Alle steentjes worden gefotografeerd en in de laatste workshop als set ansichtkaarten aan je meegegeven.

De gratis workshop bestaat uit 3 bijeenkomsten op vrijdag 9, 16 en 30 juni van 10:30 - 12:00 uur in Huis van de Wijk ‘De Hoekstee. Inschrijven is verplicht en kan via hoekstee@welzijnopdehoek.nl of 0174 - 384 588. Vol = vol.

Workshop Zorgmantel

Op woensdag 14 juni organiseren Welzijn op de Hoek en De Roodkapjes de gratis workshop ‘zorgmantel’ in de belevingstuin van ‘De Hoekstee’. Tijdens de workshop wordt er na een eerste kennismaking gekeken wij waar we als mantelzorgers tegenaan lopen. Hierna gaan wij naar buiten met de ‘zorgmantel’. De zorgmantel is een tool om daadwerkelijk te gaan voelen hoe zwaar bepaalde taken of zorgen al dan niet wegen voor jou als mantelzorger. Wat zou je kunnen loslaten?

De gratis workshop is op woensdag 14 juni van 10:00 – 12:00 uur in de belevingstuin Huis van de Wijk ‘De Hoekstee’ en is inclusief koffie/thee en wat lekkers. Inschrijven is verplicht en kan via contact@welzijnopdehoek.nl of 0174 – 384 588.

Vragenuurtje

Heb je vragen over toeslagen, financiën, wonen of over een ander onderwerp. Kom dan langs op het gratis vragenuurtje. We staan klaar voor je op iedere 1e en 3e dinsdag van de maand tussen 09:00 – 11:00 uur in Huis van de Wijk ‘De Hoekstee’.

Maak even een afspraak, dan hebben we zeker alle tijd voor je. Vragen, aanmelden of meer informatie kan via contact@welzijnopdehoek.nl of 0174-384 588.

Noteer alvast in je agenda

7 juni dag van de jonge mantelzorger, 1 juli Dutch Pro Wrestling.

Kijk voor meer informatie voor alle activiteiten in Huis van de Wijk ‘De Hoekstee’ op facebook en Instagram @wodh_hoekstee, mail naar hoekstee@welzijnopdehoek.nl of bel naar 0174 – 384 588.


Kom je ook naar Huis van de Wijk ‘De Hoekstee?