Oratoriumkoor De Lier laat zondag 11 juni 'klassieke pareltjes' horen.
Oratoriumkoor De Lier laat zondag 11 juni 'klassieke pareltjes' horen. (Foto: PR)

Oratoriumkoor De Lier geeft voorjaarsconcert

Cultuur

Oratoriumkoor De Lier geeft op zondagmiddag 11 juni een voorjaarsconcert in De Domkerk aan de Hoofdstraat 51 in De Lier. Het thema is ‘Klassieke Pareltjes’. Het concert begint om 14.30 uur, de kerk is vanaf 14.00 uur open.

Op het programma staan drie Maria liederen van Edward Elgar, Hör mein bitten van Felix Mendelssohn, Psalm 23 The Lord is my Shepherd en I will sing the spirit van John Rutter, Cantique de Jean Racine van Gabriel Fauré en Psalm 150 van Cesar Frank en Mirjam’s Siegesgesang van Franz Schubert.

Medewerking wordt verleend door Esther Putter (sopraan), Avesta Yusufi (hobo), Gulmira Issabekova (piano), Jeroen de Ridder (orgel). Het geheel staat onder de leiding van dirigent Annemiek van der Niet.

Kaarten à € 15 (incl. drankje na afloop) zijn te reserveren bij Ellie Lagerwerf, via 015-2618149 maar bij voorkeur via e-mail secr.or.koordelier@kpnmail.nl. Kaarten zijn tegen contante betaling ook te koop bij Bloemsierkunst De Carlton, bij de leden en indien nog voorradig, voor aanvang bij de ingang van de kerk.