De bewoners van de Felderhofstraat vieren feest.
De bewoners van de Felderhofstraat vieren feest. (Foto: Amy van Leiden)

‘s-Gravenzanders winnen 425.000 euro bij de Postcode Loterij

Nieuws

Inwoners van ‘s-Gravenzande hebben samen 425.000 euro gewonnen bij de Postcode Loterij.

Veertien bewoners van de Felderhofstraat in ‘s-Gravenzande vielen deze week in de prijzen. Op hun postcode is de PostcodeStraatprijs van 25.000 euro gevallen. Onder de winnaars van deze Straatprijs is tevens een auto verloot. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verraste de gelukkige winnaars met de cheques.

Joy en Nico wonen pas een half jaar op dit adres en hebben net alles verbouwd. Ze winnen 25.000 euro. “Alleen de tuin en de voorgevel moeten nog gedaan worden. Dit bedrag kunnen we daar goed voor gebruiken. En we willen graag op vakantie naar Curaçao.”


Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld reikt 25.000 euro uit aan Joy en Nico. - Amy van Leiden

Buren Janine en Ben winnen naast de PostcodeStraatprijs van 25.000 euro een gloednieuwe BMW. Ze reageren blij als ze de prijs in ontvangst nemen: “De afgelopen 4 jaar hebben we verbouwd. Ons huis kan nu nog wel een gezellige aankleding gebruiken. Dat kunnen we nu mooi waar maken.”


Janine en Ben wonnen naast de PostcodeStraatprijs van 25.000 euro een gloednieuwe BMW. - Amy van Leiden

Hans en Lia spelen mee met vier loten en winnen 100.000 euro. Ze reageren enthousiast: “We willen de tuin opknappen, lekker rondreizen en leuke dingen doen met de kinderen.”


Hans en Lia spelen mee met vier loten en winnen 100.000 euro. - Amy van Leiden

De uitreiking aan de winnaars uit ‘s-Gravenzande is te zien in het tv-programma ‘Koffietijd’ op maandag 22 mei bij RTL 4.